Jeśli po szale świątecznego ogarniania zostanie wam gdzieś zabłąkany burak, jabłko i rzepa, albo kalarepa, albo łodyga selera, albo biała rzodkiew – to wrzućcie to wszystko razem do sokowirówki. Taki sok, słodko postawi was na nogi.

Nie jestem wielką zwolenniczką soków wysiskanych z owoców i warzyw, w każdym razie nie często, a już na pewno nie na co dzień. Ogałacają z błonnika, no i za dużo cukru. I to mycie sokowirówki …

Ale czasami z przyjemnością, świadomie daję się skusić. Postawiłam na sok zamiast jednej kawy i polecam spróbować. 


Sok z buraka, jabłka i rzepy

Porcja dla 1 osoby

  • 1 mały burak
  • 1 jabłko
  • biała rzepa

Wszystkie składniki wrzucamy do sokowirówki.

Mogą zainteresować Cię również...

Preferencje plików cookies

Inne

Inne pliki cookie to te, które są analizowane i nie zostały jeszcze przypisane do żadnej z kategorii.

Niezbędne

Niezbędne
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego funkcjonowania strony. Te pliki cookie zapewniają działanie podstawowych funkcji i zabezpieczeń witryny. Anonimowo.

Reklamowe

Reklamowe pliki cookie są stosowane, by wyświetlać użytkownikom odpowiednie reklamy i kampanie marketingowe. Te pliki śledzą użytkowników na stronach i zbierają informacje w celu dostarczania dostosowanych reklam.

Analityczne

Analityczne pliki cookie są stosowane, by zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną internetową. Te pliki pomagają zbierać informacje o wskaźnikach dot. liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Funkcjonalne

Funkcjonalne pliki cookie wspierają niektóre funkcje tj. udostępnianie zawartości strony w mediach społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcjonalności podmiotów trzecich.

Wydajnościowe

Wydajnościowe pliki cookie pomagają zrozumieć i analizować kluczowe wskaźniki wydajności strony, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia dla użytkowników.